Menu
Het Filiaal in concert

Het Filiaal in concert

Het Filiaal in concert mét diner

alle leeftijden – Een spetterend en uniek concert inclusief een heerlijke maaltijd, speciaal ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan!

Componist Gábor Tarján maakte een keuze uit zijn repertoire en arrangeerde dat voor een swingende band. Acteurs uit eerdere Filiaalvoorstellingen zingen voor jullie de mooiste, leukste, liefste, en stoerste liedjes. En tussendoor worden heerlijke gerechten geserveerd, kan je kennismaken met onze makers, musici en acteurs en zijn er op grote schermen beelden en filmpjes te zien. Dat het een feestje wordt, staat nu al vast!

Meer over het programma (18.30 tot 21.00u)
Dinsdagavond 23 februari gaan om half zeven de deuren open van de Blauwe Zaal. Daar kan iedereen aan lange tafels plaatsnemen. De avond heeft een informeel karakter, je kan zelf drankjes bestellen aan de bar en tussen de blokjes muziek door, is er tijd om te eten en de benen te strekken. Kinderen kunnen op deze avond zelf aan de slag met materialen waar onze theatermakers mee werken in voorstellingen. Rond negen uur is het officiële programma afgelopen. Iedereen die dan nog zin heeft om wat langer te blijven, is welkom in de Escherfoyer: daar is de bar geopend en worden echte plaatjes gedraaid.

Het Filiaal Concert

7 years, 7 months ago Reacties staat uit voor Het Filiaal in concert