Menu

Biografie

Karin speelt als actrice en zangeres zowel in theater, als voor televisie en film.

Karin begon haar carrière in 2001 aan het conservatorium in Rotterdam waar ze de opleiding Muziektheater volgde. Gedurende deze opleiding deed ze in 2004 mee aan het Nationaal Songfestival en later dat jaar aan AVRO Sterrenjacht waarbij ze de kwartfinale haalde. Ze studeerde in 2005 af met haar solovoorstelling “Bloedlogisch”.

In 2006 studeerde ze verder op de acteursopleiding aan de Toneelacademie van Maastricht. Hier volgde ze lessen van mensen als René Lobo, Ger Thijs, Fedja van Huět, Hans Kesting, Erik Vos, Domien van der Meiren en Pierre Bokma. In 2010 studeerde ze af met de voorstelling “Westkaai” van Bernard-Marie Koltès.

Karin speelde hoofdrollen in de televisieserie “Van God Los” en de internationale speelfilm “Gone Back” en speelde (terugkerende) bijrollen in verschillende series en (korte) films. In het theater speelde Karin o.a. bij Het Filiaal en in Soldaat van Oranje. Ze richtte samen met twee collega’s stichting Cinergy op. Via deze stichting schreef en speelde ze de succesvolle voorstelling “Brain Insane”, “A Miraculous Day at the Office” en “Hunker” produceerde ze het WERKfestival.

 

BEKIJK MIJN CASTINGFOTO’S

BEKIJK MIJN CV